ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ

Η «ΜΕΛΑΣ-ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ» είναι:

  • Μία μονάδα με ιδιόκτητους βιολογικούς ελαιώνες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
  • Μία οριζόντια και κάθετη μονάδα παραγωγής βιολογικού εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου, πιστοποιημένη από τον οργανισμό ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.
  • Μία οριζόντια και κάθετη μονάδα παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Λυγουριό-Αργολίδας πιστοποιημένη από τον AGRO CERT.
  • Μία οριζόντια και κάθετη μονάδα παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ γεωργίας, πιστοποιημένη από τον οργανισμό AGRO CERT.
  • Μία επιχείρηση δίχως ίχνος καρβονικού αποτυπώματος στο περιβάλλον . μία επιχείρηση πιστοποιημένη από την TÜV AUSTRIA, για τα συστήματα διαχείρισης κατά HACCP-ISO 22000.
  • Μία εξαγωγική επιχείρηση με διεθνή παρουσία.

Ο τρόπος καλλιέργειας του ελαιώνα, οι μέθοδοι αντιμετώπισης ή /και πρόληψης των ασθενειών, ο βαθμός ωρίμανσης του ελαιοκάρπου, η ελαιοσυγκομιδή, η ποικιλία, η διατήρηση του καρπού μέχρι την ελαιοποίηση, οι συνθήκες ελαιοποίησης (εν ψυχρώ έκθλιψη), οι συνθήκες παραμονής στις δεξαμενές, οι συνθήκες τυποποίησης, η συσκευασία, οι συνθήκες διακίνησης, η γνώση και η συμπεριφορά του καταναλωτή επηρεάζουν τους ποιοτικούς παράγοντες ΚΑΘΕ κουταλιάς λαδιού που θα καταναλωθεί.

ΟΛΑ τα παραπάνω στάδια από το χωράφι μέχρι το τραπέζι μας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ σχολαστικά για όλα τα πρϊόντα, για να φτάσει αυτός ο θησαυρός στα χέρια σας. Γιατί κάθε σταγόνα Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου είναι πολύτιμη.

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect