ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - επιπλέον Π.Ο.Π ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ

Η ΜΕΛΑΣ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδων και ειδικότερα παράγει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο προϊόν βιολογικής γεωργίας (καν.2092/91 της Ε.Ε.)
και ε π ι π λ έ ο ν
Προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης "ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ" (Καν.2081/92 της Ε.Ε.).
Στην περιοχή η καλλιέργεια της ελιάς είναι μια παράδοση χιλιετιών, άρρηκτα δεμένη με το ΙΕΡΟ του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.
Η συνολική καλλιεργούμενη έκταση είναι 38.800 στρέμματα με 450.000 ελαιόδεντρα και ετήσια παραγωγή 1.200 τόνοι ελαιόλαδο. Από αυτά καλλιεργούνται βιολογικά τα 1.150 στρέμματα με 14.000 ελαιόδενδρα και ετήσια παραγωγή που την περίοδο 2001-2002 υπολογίζετε στους 120 τόνους.
Οι εδαφολογικές - κλιματολογικές συνθήκες είναι ιδανικές. Το έδαφος είναι αμμοαργιλοπυλώδες με μεγάλη ποσότητα ολικού ασβεστίου. Η καταπολέμηση των ασθενειών του καρπού της ελιάς γίνεται με βιολογικές μεθόδους.
Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο - "Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας και επιπλέον
Π.Ο.Π. Λυγουριό Ασκληπιείου"
παράγεται από την φημισμένη ποικιλία μανάκι σε "εξαγωγή εν ψυχρώ" με αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε και αποθηκεύετε σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Όλα αυτά εξασφαλίζουν ένα προϊόν σταθερής ποιότητας, με εξαιρετική γεύση και άρωμα και όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της ελιάς.
Το προϊόν συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες των 500 ml τύπου Maraska ή Dorica σε χρώμα καφέ πράσινο (Uvag) με πώμα ελεγχόμενης ροής, συρικνούμενο καψύλλιο ασφαλείας, ταινία στην οποία αναγράφεται ο κωδικός του προϊόντος που το καθιστά μοναδικό ανά έτος παραγωγής και δυο αυτοκόλλητες ετικέτες που αναγράφονται όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το προϊόν.
Οι ετικέτες είναι τυπωμένες σε στοιχεία , Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας, ανάλογα με την προτίμηση του καταναλωτικού μας κοινού.
Το προϊόν πιστοποιείται από το "ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ α.ε" (Ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.) CODE No: 233-06100/10 από το "NATURLAND" (Γερμανικό Ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων) για εξαγωγές στην Αμερική σύμφωνα με USDA/NOP καθώς και από το AGROCERT(Οργανισμό Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π)
Κατά την διακίνηση του συνοδεύετε πάντα με Πιστοποιητικό ελέγχου του οργανισμού πιστοποίησης.
Το τελικό προϊόν συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια που τοποθετούνται σε ξύλινα κιβώτια [παλέτες].

Bio Hellas BIO EUROPEEN AGROCERT USDA Organic NATURARLAND Canada Organic FDA EL 40 071

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ - "ΜΕLΑS"

H ΜΕΛΑΣ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας προϊόντων βιολογικής γεωργίας και παράγει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο - προϊόν βιολογικής γεωργίας - "ΜΕLAS".
Το προϊόν παράγεται από τις πιο φημισμένες ποικιλίες ελιών της Πελοποννήσου, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τον (καν. 834/2007-889/2008 της Ε.Κ.)
Οι εδαφολογικές συνθήκες είναι ιδανικές (έδαφος αμμοαργιλοπυλώδες με μεγάλη ποσότητα ολικού ασβεστίου).
Η λίπανση με οργανικά στοιχεία, η καταπολέμηση των ασθενειών της ελιάς με βιολογικές μεθόδους, η πρώτη εν ψυχρώ εξαγωγή "Cold Pressend", η αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές κλπ αποτελούν πρωταρχικές εργασίες παραγωγής του.
Όλα αυτά εξασφαλίζουν ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, με άριστη γεύση και άρωμα και όλα τα πολύτιμα συστατικά του φυσικού χυμού της ελιάς.
Το προϊόν συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες τύπου Maraska υψηλής προστασίας, Uvag [χρώμα καφέ-πράσινο] των 500 ml και 750 ml με πώμα ελεγχόμενης ροής, συρικνούμενο καψύλλιο ασφαλείας και δυο αυτοκόλλητες ετικέτες που φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα του οργανισμού πιστοποίησης και αναγράφουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το προϊόν.
Το προϊόν πιστοποιείται από το "ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ α.ε" (Ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων.) CODE No:233-06100/10 από το "NATURLAND"(Γερμανικό Ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων) για εξαγωγές στην Αμερική σύμφωνα με USDA/NOP καθώς και από το AGROCERT (Οργανισμό Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π)
Κατά την διακίνησή του συνοδεύεται πάντα με Πιστοποιητικό ελέγχου του οργανισμού πιστοποίησης.
Οι ετικέτες είναι τυπωμένες σε στοιχεία Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας.
Το τελικό προϊόν συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια που τοποθετούνται σε ξύλινα κιβώτια [παλέτες].

Bio Hellas BIO EUROPEEN USDA Organic bio chinese COFCC NATURARLAND Canada Organic FDA EL 40 071

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Π.Ο.Π. ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠIΕΙΟΥ

H ΜΕΛΑΣ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδων και ειδικότερα παράγει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο - Προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης "ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ". [έγκριση καν. 1107/96 της Ε.Κ.]
Στην περιοχή η καλλιέργεια της ελιάς είναι μια παράδοση χιλιετιών, άρρηκτα δεμένη με το ΙΕΡΟ του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.
Η συνολική καλλιεργούμενη έκταση είναι 79.000 στρέμματα, με 1.050.000 ελαιόδεντρα και ετήσια παραγωγή 3.000 τόνους περίπου.
Οι εδαφολογικές-κλιματολογικές συνθήκες είναι ιδανικές. Το έδαφος είναι αμμοαργιλοπυλώδες με μεγάλη ποσότητα ολικού ασβεστίου.
Η καταπολέμηση των ασθενειών του καρπού της ελιάς γίνεται με βιολογικές μεθόδους.
Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. "ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ" παράγεται από την φημισμένη ποικιλία μανάκι σε "εξαγωγή εν ψυχρώ", σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες, σύμφωνα με τον καν. 2081/92 της Ε.Κ. και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Όλα αυτά εξασφαλίζουν ένα προϊόν σταθερής ποιότητας, με εξαιρετική γεύση και άρωμα και όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της ελιάς.
Το προϊόν συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες τύπου Μaraska των 500ml, 750ml και σε μεταλλικά δοχεία των 3 lt , με πώμα ελεγχόμενης ροής, συρικνούμενο καψύλλιο ασφαλείας, ταινία στην οποία αναγράφεται ο κωδικός του προϊόντος που το καθιστά μοναδικό ανά έτος παραγωγής και δυο αυτοκόλλητες ετικέτες που αναγράφονται όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το προϊόν.
Οι ετικέτες είναι τυπωμένες σε στοιχεία Ελληνικής, Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας, ανάλογα με την προτίμηση του καταναλωτικού μας κοινού.
Το τελικό προϊόν συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια που τοποθετούνται σε ξύλινα κιβώτια [παλέτες].

AGROCERT LRQA AGRO ΠΟΠ FDA EL 40 071

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "OLON"

Κατεβάστε το φυλλάδιό μας EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "OLON"

Η ΜΕΛΑΣ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ δραστηριοποιείτε στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδων και ειδικότερα παράγει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο "OLON".
Το προϊόν παράγεται από τις φημισμένες ποικιλίες ελιών της Πελοποννήσου. Οι εδαφολογικές-κλιματολογικές συνθήκες είναι ιδανικές, Τα εδάφη αμμοργιλοπιλώδη με μεγάλη ποσότητα ολικού ασβεστίου.
Η καλλιέργεια και η καταπολέμηση των ασθενειών της ελιάς ,η πρώτη εν ψυχρώ εξαγωγή "cold pressing" η αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές κλπ αποτελούν πρωταρχικές εργασίες παραγωγής του.
Όλα αυτά εξασφαλίζουν ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας, με άριστη γεύση και άρωμα καθώς και όλα τα πολύτιμα συστατικά του φυσικού χυμού της ελιάς.
Το προϊόν συσκευάζεται σε γυάλινες φιάλες τύπου Maraska των 500 ml,750 ml και σε μεταλλικό δοχείο των 3 lt με πώμα ελεγχόμενης ροής, συρικνούμενο καψύλλιο ασφαλείας και δυο αυτοκόλλητες ετικέτες που αναγράφονται όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το προϊόν.
Οι ετικέτες είναι τυπωμένες σε στοιχεία Αγγλικής γλώσσας.
Το τελικό προϊόν συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτια που τοποθετούνται σε ξύλινα κιβώτια [παλέτες].

AGROCERT LRQA AGRO FDA EL 40 071

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect