Πρόγραμμα Επίσκεψης

Η ξενάγηση αρχίζει με την παρουσίαση βιντεοταινίας σχετικής με την ιστορία του ιερού δένδρου της ελιάς, την ιστορία του τόπου, το αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το ιερό του Ασκληπιού, τον πολιτισμό, την γαστρονομία και την δραστηριότητα της επιχείρησης.

Ακολουθεί: Επίσκεψη στο σύγχρονο ελαιοτριβείο έκθλιψης του καρπού της ελιάς, με δύο γραμμές, όπου παρουσιάζονται τα στάδια παραγωγής του βιολογικού ελαιόλαδου και του επώνυμου έξτρα παρθένου ελαιόλαδου ΠΟΠ Λυγουριού Ασκληπιείου από την φημισμένη ποικιλία «Μανάκι». Στην συνέχεια παρουσιάζεται η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου του προϊόντος και η κατηγοριοποίηση προς φύλαξη σε ανοξείδωτες δεξαμενές.

Ακολουθεί: Επίσκεψη στη μονάδα τυποποίησης. Εκεί γίνεται παρουσίαση της διαδικασίας εμφιάλωσης των προϊόντων. Στο τέλος προσφέρονται πλούσια εδέσματα αλμυρά ή/και γλυκά σε μπουφέ , βασισμένα στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας ποικιλίας Μανάκι από το κτήμα Μελάς. Γίνεται συζήτηση και ανταλλάσσονται σκέψεις, εντυπώσεις και συμπεράσματα.

Ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί από το πρατήριο λιανικής πώλησης της ελαιουργίας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από όλους τους τύπους του ελαιολάδου και βιολογικά καλλυντικά από έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας «ΜΕΛΑΣ».


Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect