Πρόσκληση

Αγαπητοί κύριοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στην Πελοπόννησο, στην περιοχή του Ν. Αργολίδας και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η επιχείρησή μας λειτουργεί ως επισκέψιμη αγρό - τουριστική μονάδα.

Θα θέλαμε να κάνουμε γνωστή την δραστηριότητα της επιχείρησης, ως μία κάθετη παραγωγική, μεταποιητική και εμπορική μονάδα έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και βιολογικών προϊόντων με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας «ΜΕΛΑΣ», μοναδική στο είδος της, με παρουσία τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Ως επισκέψιμη μονάδα όλες τις εποχές του έτους,ακόμα και την περίοδο λειτουργίας του ελαιοτριβείου, δέχεται επισκέψεις από ομάδες:

1. Με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον (συμμετοχή σε περιβαλλοντικά προγράμματα, δημόσιων - ιδιωτικών σχολείων και εκπαιδευτηρίων.)

2. Με επιστημονικό ενδιαφέρον (συμμετοχή σε προγράμματα έρευνας και τεχνολογίας)

3. Με παραγωγικό ενδιαφέρον ( επισκέψεις γεωργικών σχολών – από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.)

4. Με τουριστικό ενδιαφέρον ( συμμετοχή σε προγράμματα εναλλακτικού τουρισμού και επίσκεψης παραγωγικών μονάδων όπως οινοποιεία, ελαιουργεία κλπ. )

5. Με συνεδριακό ενδιαφέρον (συμμετοχή σε προγράμματα – ημερίδες και παρουσιάσεις θεμάτων - εργασιών σχετικές με το ελαιόλαδο) ως τοπικό και εθνικό προϊόν.

Γι’ αυτό σ α ς π ρ ο τ ε ί ν ο υ μ ε , να συμπεριλάβετε στα ταξίδια σας προς την Πελοπόννησο και ειδικότερα στην διαδρομή : Μυκήνες, Ναύπλιο, Επίδαυρος, τον μοναδικό στην Ελλάδα ,

« ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ-ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΙΑΣ ΓΗΣ »

Εκεί θα έχετε μια ωφέλιμη στάση για περίπου μία ώρα να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη φύση μέσα σε έναν απέραντο βιολογικό ελαιώνα υπό την προστασία του ιερού δέντρου της ελιάς.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε…

Θα χαρούμε πολύ να  σας οδηγήσουμε στους χώρους της ελαιογνωσίας και της ελαιουργίας μας .

Με τιμή
Αναστασία Φαράκου-Μελά
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την
« Μελάς-Ελαιουργία Επιδαυρίας γης»

Χ. & Α. ΣΑΡΡΗ 3, ΑΓ. ΒΛΑΣΣΗΣ 21 052 ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΤΗΛ :(30 27530) 22274 - 22974 - 23543 FAX :(30 27530) 22274
www.melasoil.gr - email: info@melasoil.gr

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect