ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική συνεχίζει να συστήνει την ευρεία χρήση του ελαιολάδου στη διατροφή ενηλίκων και παιδιών, υγιών και ασθενών, χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, που παρέχουν υγεία, ευεξία, και μακροβιότητα.
Το ελαιόλαδο είναι το πιο ωφέλιμο φυτικό έλαιο, γεμάτο αντιοξειδωτικές ουσίες (φλαβονοειδή, βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες,  σκουαλένιο), μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, βιαταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Στην κουζίνα μας, μέσα από την καθημερινή μας διατροφή, ως ένα φάρμακο, είναι δυνατόν , μέσω αυτού και της υγιεινής  και ισορροπημένης μας διατροφής, να αποφύγουμε τις καρδιαγγειακές παθήσεις, να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας έναντι του καρκίνου, να αυξήσουμε τις άμυνες του οργανισμού μας και να επιβραδύνουμε την γήρανση.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε πώς να χρησιμοποιήσουμε κάθε τύπο ή /και κάθε κατηγορία ελαιολάδου, γιατί όλα τα λάδια ΔΕΝ είναι ίδια!
Η επιτυχία της συνταγής μας εξαρτάται κυρίως από την γνώση μας.

Bio Hellas BIO EUROPEEN AGROCERT LRQA USDA Organic COFCC bio chinese TÜV AUSTRIA HELLAS Canada Organic AGRO NATURARLAND ΠΟΠ EL 40 071 FDA ICAP ΕΛ3Π TRIP ADVISOR natrue

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect