Εργαστήριο

Η εταιρεία Cavallier cosmetics LTD αποτελεί μία δυναμική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας βιολογικών καλλυντικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Η παρουσία της στο χώρο παραγωγής και δημιουργίας καλλυντικοσκευασμάτων επί 17 χρόνια την έχει εφοδιάσει με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη προϊόντων, παρέχοντας καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα,τα οποία σέβονται και είναι απόλυτα φιλικά με τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και τη φύση, η εταιρεία πέρασε στην ανάπτυξη και παραγωγή βιολογικών καλλυντικών, τα οποία πιστοποιούνται από αρμόδιους φορείς και βρίσκονται κοντά στη φύση και τον άνθρωπο.

Η παραγωγή των βιολογικών προϊόντων συνιστά έργο το οποίο απαιτεί τη συνεχή παρακολούθηση των επιτρεπόμενων ουσιών και μεθόδων στη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων, ενώ παράλληλα υπόκειται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια του προϊόντος και την ταυτοποίηση του ως βιολογικό.

Νομοτελειακά η παραγωγή των βιολογικών προϊόντων ανατίθεται αυστηρά σε εταιρείες οι οποίες διαθέτουν το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και εφαρμόζουν τα διεθνή πρότυπα.

Η παρασκευή των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρεία, η οποία τηρεί τους κανόνες και τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού προτύπου ενώ παράλληλα αποτελεί εγκεκριμένο οργανισμό παραγωγής βιολογικών καλλυντικών προϊόντων από τον Ελληνικό Ενιαίο Φορέα Φαρμάκων.

Η διαδικασία πιστοποίησης των βιολογικών καλλυντικών προϊόντων γίνεται από το εγκεκριμένο και εξουσιοδοτημένο Ινστιτούτο Ηθικής Πιστοποίησης (Institute for the Ethic Certification, ICEA), ο οποίος επιδιώκει την παραγωγή βιολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον καλλυντικών προϊόντων με βάση συγκεκριμένα πρότυπα.

Ακολουθώντας το πρότυπο πιστοποίησης διασφαλίζεται η ουσιαστική εφαρμογή περιβαλλοντικών μέτρων κατά την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων, σεβασμός προς τον καταναλωτή και η χρήση φυσικών πρώτων υλών ανώτερης οικολογικής ποιότητας.

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect