ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η βιολογική σειρά "ANASTASIA BIO CARE " των προϊόντων προσωπικής φροντίδας φέρει τα ακόλουθα πρωτοποριακά-καινοτόμα χαρακτηριστικά:

• Εμπεριέχει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, η χημική σύσταση του οποίου φέρει στο μέγιστο τα ωφέλιμα συστατικά για την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αποτελεί και το ίδιο ένα ωφέλιμο και λειτουργικό συστατικό για το δέρμα.

• Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι βιολογικά πιστοποιημένο, χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών κατά την καλλιέργεια τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα.

• Ανήκουν στην κατηγορία των καλλυντικών προϊόντων ‘’cosmeceuticals’’. Ο όρος χρησιμοποιείται για προϊόντα τα οποία όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνιση αλλά μεταφέρουν θρεπτικά συστατικά στο δέρμα πολύτιμα για την διατήρηση και την βελτίωση της υγείας του. Τα συστατικά δεν παρέχουν απλή επιδερμική δράση αλλά εισέρχονται στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος.

• Η σύνθεση των προϊόντων αποτελείται στο μέγιστο ποσοστό από βιολογικής φύσης και φυσικής προελεύσεως πρώτες ύλες. Πρόκειται για εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, αποστάξεις καθώς και έλαια, τα οποία μας τα παρέχει η ίδια η φύση. Καμία πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται δεν είναι βιοτεχνολογικά παραγόμενο προϊόν.

• Η βιολογική δράση και η βιοδιαθεσιμότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου στο δέρμα υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη των κυττάρων με αποτέλεσμα το δέρμα να εμφανίζεται υγιές. Το δέρμα αποτελεί και αυτό ένα όργανο του σώματος το οποίο μας προστατεύει από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες (ήλιος, ξηρασία, ακτινοβολία UV-A και UV-B), από χτυπήματα και την είσοδο μολυσματικών μικροοργανισμών και χημικών ουσιών. Η προστασία και η φροντίδα του είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την γενικότερη προστασία του οργανισμού.

• Η παρουσία του ελαιολάδου στα προϊόντα βρίσκεται σε ποσοστό 10%, το οποίο αποτελεί καινοτομία στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων. Ο σχεδιασμός των προϊόντων και ο συνδυασμός των επιμέρους συστατικών του δίνει την δυνατότητα δημιουργίας ενός σταθερού αλλά και λειτουργικού προϊόντος στον τομέα της παραγωγής βιολογικών καλλυντικών προϊόντων.

• Είναι οικολογικά και απαλλαγμένα από χημικής προέλευσης συστατικά.

Copyright 2020 www.melasoil.gr. All rights reserved.

Πολιτική για τα μπισκότα (cookies)Πολιτική Απορρήτου
conceived by artstudio Powered by Selector Connect